Home

03.830.10.00.

Helststraat 160
2630 Antwerpen (Aartselaar)

info@deVic.be

ma-vr 08:00-18:00
za 08:00-16:00
NL EN

VIP Service

 
Verhuizingen De Vic begrijpt dat er verschillende types van verhuizingen zijn voor specifieke types van cliënten. Als u onze VIP Service aanvraagt, zal u onmiddellijk het verschil voelen tussen onze VIP Service en de andere verhuisbedrijven.

Ons doel is om een verhuiservaring niet te laten voelen alsof u aan het verhuizen bent, maar als een normale dag in uw leven. Op het einde van deze verhuizing bevindt u zich comfortabel in uw nieuwe thuis.

Onze VIP Service omvat de volgende service:

 1. Uw persoonlijke projectmanager leidt u door elke stap van uw verhuizing, en communiceert direct met de verhuisploeg. Hierdoor hoeft u zich niet druk te maken over details zoals parkeervergunningen, verhuismateriaal, verzekering, en dergelijke.
   
 2. Uw projectmanager besteedt de nodige persoonlijke aandacht aan uw inventaris: goederen die extra aandacht nodig hebben, meubels, speciale aandacht/verpakking voor kunstwerken, enz.
   
 3. Zelf gekozen verhuizers: veel verhuisbedrijven durven interimwerkers of dagloonwerkers naar verhuizingen sturen (zonder enige ervaring), om toch maar die extra 'verhuizer' daar te hebben. Bij ons zal dit nooit het geval zijn. Onze verhuizers zijn steeds in ons bedrijf opgeleid. Ze hebben de nodige ervaring en doen dagelijks verhuisjobs zoals de uwe.
   
 4. Gepersonaliseerd inpakmateriaal en kisten: Verhuizingen De Vic zal kisten en inpakmateriaal creëren voor uw specifieke kunstwerken, meubels, glaswerk en kostbare items, zodat deze de aandacht krijgen die ze verdienen.
   
 5. Exclusieve lange-afstand verhuizingen: Uw goederen worden nooit samengeladen met andere goederen in dezelfde verhuiswagen. Al het materiaal dat voor uw verhuizingen wordt voorzien, is enkel en alleen voor u gereserveerd, tot zolang uw verhuizing duurt.
   
 6. Inpak & uitpak service: Verhuizingen De Vic kan een in- en/of uitpakservice voorzien voor alle goederen die in dozen ingepakt zijn. Dit kan enkel voor enkel glaswerkstukken zijn, maar ook voor uw volledige inhoud.
   

Voor meer info kan u bellen naar 03.830.10.00. of mailen naar info@devic.be.


 

 

 
A. Verhuizingen De Vic N.V. - Helststraat 160 - 2630 Antwerpen (Aartselaar)
Email info@devic.be - Ondernemingsnr. BE0460.780.484. - Tel 03.830.10.00.
Onlinegeschillenbeslechting ODR-platform Art. 14.1. EU 524/2013
Copyright 2000 - Privacy - Alle rechten voorbehouden.